Kommentarer
Stefan - 2012-03-09 15:41:35 Den laver jeg sku lige og det kød ser overhoved ikke råt ud! det er perfekt :)
- 2011-08-30 19:39:10 så vidt jeg ved, skal kødet være rosa inden i, og ikke råt som det ses på billedet. Ingen spiser vel rå dyreryg? Enebær og lidt fint knust sprød bacon i saucen gør underværker, men det er jo en smagssag :)
- 2010-02-06 23:22:29 Jeg ville personligt bruge en god pomerol til denne ret, da jeg syntes merlo er for kedlig.
John - 2009-12-30 16:46:44 Jeg vil anbefale en kraftigt rødvin. Nytårsaften servere jeg selv en Sydafrikansk Spiers Private Collection Merlot 2004 til denne ret.
- 2009-12-16 17:48:40 Er der nogen der kan anbefale en rødvin til denne ret?
Tina - 2008-12-21 21:06:17 Så har man da vist for lidt at lave,hvis man går op i om det hedder hasselbagte eller hasselback????
bayra - 2008-12-20 22:23:26 Jeg har ofte lavet denne ret, og vil her fortælle, at opskriften er taget direkte fra "Det store danske madleksikon" Alverdens opskrifter fra A-Z, men ud over det, er det en helt fantastisk ret....
Meyer - 2008-08-10 08:06:36 Det hedder altså Hasselback kartofler, opkaldt efter restaurant Hasselbacken, som opfandt måden at tilberede kartoflen på.
Restauranten ligger i Stockholm
- 2007-12-28 18:19:14 i anvisningen på vildtsaucen står ikke at man skal bruge vildtbouillonen, men den skal vel også i, ik?
Per - 2007-09-27 19:00:11 Stegte rodfrugter: Blandede rodfrugter, gulerødder, persillerødder og pastinakker skæres i stave ca 5 cm. koges let godt 5 minutter i saltet vand, hældes i en sigte og dryppes af, smør smeltes i en stor pande og de let kogte rodfrugter steges møre på panden sammen med champignon.
Per - 2007-02-18 21:39:45 Som tilbehør på billedet har vi brugt stegte rodfrugter med svampe, hasselbagte kartofler, og rodfrugts timbaler.
|