Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Smørstegt hel rødtunge med remouladesovs

Smørstegt hel rødtunge med remouladesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Smørstegt hel rødtunge med remouladesovs, billede 4 Smørstegt hel rødtunge med remouladesovs, billede 1 Smørstegt hel rødtunge med remouladesovs, billede 2 Smørstegt hel rødtunge med remouladesovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 hele rødtunger a. ca 400 gram
 salt
 peber
 hvedemel
 
50 g.smør
 
 Remouladesovs:
25 g.smør
1 spsk.hvedemel
5 dl.piskefløde
200 g.remoulade
 salt
 peber
 
Opskrift:
De små ben langs finnerne kan klippes/skæres af, og fisken ridses 2/3 ned langs rygbenet. Vendes i mel og steges ved svag varme i afbruset smør 5-6 minutter på hver side.


Remouladesovs:
Smørret smeltes i en lille gryde, melet røres i. Fløde eller mælk tilsættes lidt efter lidt under konstant omrøring. tilsæt remouladen og smag til med salt og peber.

Serveres med små kogte kartofler og citron.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 18176 gange,
og udskrevet 159 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Eddie  -  2012-11-08 09:51:06
Et spørgsmål. Hvor er Basilikumen i Basilikumssaucen blevet af.

Anette Pedersen  -  2010-04-10 17:15:55
Der er for lidt væske til saucen. Jeg lavede ½ l hønseboulillon og suplerede med piskefløde.

Per  -  2007-04-13 08:26:04
Overskydende fyld kan formes som et brød og bages sammen med brystet.

Nana Winther  -  0000-00-00 00:00:00
jeg synes det var en helt fantastisk ret - mums, så den skal helt sikkert laves igen..