Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Timian stegt kalkunbryst med pasta og grønsager

Timian stegt kalkunbryst med pasta og grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.kalkunbryst
4 mellemstore gulerødder
 hvidkål og broccoli
1 grøn peber
2 tomater
150 g.frisk pasta
2 spsk.olie
1 tsk.Timian
 paprika
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kødet deles i passende stykker. Steges i olie og timian i 2-4 minutter, på hver side, ved middelstærk varme

Skru derefter ned på jævn varme og tilsæt gulerødderne, broccoli og hvidkål, snittede.

Den grønne peber skæres i ringe og blandes med tomaterne, som er skåret i halve håde. Denne salat anrettes i lille salatskål.

Den friske pasta koges 2-3 minutter, vandet sies fra og den anrettes på tallerken.

Kalkun/gulerodsblandingen hældes over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13021 gange,
og udskrevet 243 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Samael  -  2009-11-22 17:11:32
Mundilfare: 100 Kød er fint nok til 1 pers. måske helt op 150g til en mand, men hvis det er for at få proteiner kan prøve med f.eks hestebønner.

Mundilfare  -  2009-10-20 08:39:11
Det er synd og skam at komme 100 g kalkunbryst i den ret. Man kan ikke engang smage det! Det er en af den slags retter, hvor man forsøger at gøre kødspiser til vegetar. Jeg blev ikke omvendt, i stedet blev der anvendt 400 g. kalkunbryst.

Anni  -  2008-11-11 14:52:15
hvor mange stykker kan 100 g kød deles i????