Skær kalvekødet i store tern á ca. 3 x 3 cm. Skær løgene i ringe. Brun kødstykkerne i en gryde i smør og olivenolie og tilsæt derefter løgringene. Krydr med salt, tilsæt rosmarin og vand og lad retten småkoge under låg.
Gør tomaterne og peberfrugterne i stand og skær dem i små tern. Ternene kommes i gryden til kødet, tilsæt evt. lidt vand og lad så retten småkoge videre i ca. 1 time under låg. Rør jævnligt.
Skrab kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 20 minutter.
Ærterne bælges og tilsættes retten, når kødet er mørt. Herefter må retten ikke koge mere. Smag den til med salt og servér den sammen med de nye kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 14561 gange, og udskrevet 290 gange.
Energi:
KJ total 10646 (2534 kcal)
KJ pr. Pers. 2661 (633 kcal)
Vægt ialt 3014 gram
Vægt pr. Pers. 753 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 353 KJ (84 kcal) Protein 5.5 gram Fedt 3.0 gram Kulhydrat 9.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2008-10-18 19:12:25 smager super godt brugte flåede tomater og champions.vi fik ris og italiensk brød til er skønt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider