Kogt kalv

Kogt kalv, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
800 g.kalvekød, f.eks. klump eller lårtunge
2 l.vand
1 løg
1 gulerod
1 porre
 lidt knoldselleri
 selleritop
 persille
 laurbærblad
1 spsk.salt
1 tsk.peberkorn
 
Opskrift:
Gør urterne i stand, skær dem ud i mindre stykker. Kog dem op i koldt vand med krydderurterne, salt og peber. Kom kødet i og skru ned så vandet skælver. Sluk efter 40 minutter. Lad kødet trække i suppen til den er kold. Tag det op, sigt suppen og kog den ind til 3-4 dl.





karakterer:
Opskriften er vist 17041 gange,
og udskrevet 167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu