Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Braiseret kalv

Braiseret kalv, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.kalvekød, f.eks. kalveklump eller kalvelårtunge
 hvidløg
 timian
 rosmarin
1,5 dl.vin, fond eller vand
 olie eller smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Brun kødet grundigt på alle sider i en tykbundet jerngryde. Krydr med salt og peber. Kom hvidløg og krydderurter ved sidst i processen. Hæld væsken ved, læg låg på og braiser på komfuret på lavet blus eller i ovnen ved 150 grader, ca. 40 minutter til kødet er rosa.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 22286 gange,
og udskrevet 482 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Grethe K  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg brugte både 1,5 dl. vin og 1,5 dl. fond. Det gav en pragtfuld sauce.