Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Limemarineret andebryst ( Fedtfattig )

Limemarineret andebryst ( Fedtfattig ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : And - Ænder

AndebrystFedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Limemarineret andebryst  ( Fedtfattig ), billede 4 Limemarineret andebryst  ( Fedtfattig ), billede 1 Limemarineret andebryst  ( Fedtfattig ), billede 2 Limemarineret andebryst  ( Fedtfattig ), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Andebryst a ca. 300 g 1 andebryst beregner vi til 300 g.
   
  Marinade:
1 Lime, saft og skal heraf
2 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Ingefær, frisk
   
  Desuden:
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

500 gram Spinat, frisk nippet for stilke
250 gram Kinesiske ægnudler
   
  Pynt
Lime. rå
   


Opskrift:

Skindet trækkes eller skæres af andebrysterne. Marinaden røres sammen og kommes i en plasticpose sammen med andebrysterne. Stilles i køleskabet i mindst 1 time.

Andebrysterne afdryppes (gem marinaden) og brunes i olie på en pande. Gennemsteg brysterne ved jævn varme, ca. 15 – 18 minutter. Andebrysterne tages op og holdes lune under stanniol.

Rødløgene skæres i strimler og svitses med presset hvidløg og olie på en pande. Marinaden tilsættes og gennemkoges. Spinaten vendes i. Nudlerne koges efter anvisningen på pakken og vendes med løg og spinat på panden. Andebrysterne skæres i tynde skiver og serveres til nudlerne.

Servers med et godt brød.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (12 stemmer)

Opskriften er vist 32474 gange,
og udskrevet 1214 gange.


Energi:
KJ total 8769 (2088 kcal)
KJ pr. Pers. 2192 (522 kcal)
Vægt ialt 1612 gram
Vægt pr. Pers. 403 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 544 KJ (129 kcal)
Protein 10.7 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 14.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Harly  -  2012-02-21 13:47:58
Skindet skæres i tern på ca ½ x ½ cm. ristes i eget fedt på panden ved jævn varme, til det er sprødt og drysse over de færdige nudler.


Sonja  -  0000-00-00 00:00:00
meget fin og let ret jeg lod den marinere natten over , uhm.


JJ  -  0000-00-00 00:00:00
Lækker, let og hurtigt lavet