Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chop Suey ( Fedtfattig )

Chop Suey ( Fedtfattig ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Chop Suey  ( Fedtfattig ), billede 4 Chop Suey  ( Fedtfattig ), billede 1 Chop Suey  ( Fedtfattig ), billede 2 Chop Suey  ( Fedtfattig ), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Skinkestrimler, rå
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

300 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
300 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
400 gram Bønnespirer
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
7 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Skær kødet i 3-4 cm lange strimler Varm halvdelen af olien i en wokpande og brun kødet heri, til det er mørt. Tag kødet af panden.

Pil løgene og rens gulerødder, peberfrugter og champignon. Skær løg og champignoner i skiver, gulerødderne i tynde bjælker og peberfrugterne i strimler.

Svits grøntsagerne i resten af olien, til de er møre.

Tilsæt kød, vand og kinesisk soya. Vend bønnespirerne i og varm det hele godt igennem.

Jævn evt. lidt med maizena rørt ud i lidt koldt vand. Smag til med salt og peber.

Serveres med ris og stil også Kinesisk soya på bordet, til dem der gerne vil have det lidt stærkere.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (77 stemmer)

Opskriften er vist 244321 gange,
og udskrevet 10405 gange.


Energi:
KJ total 11813 (2812 kcal)
KJ pr. Pers. 2953 (703 kcal)
Vægt ialt 3144 gram
Vægt pr. Pers. 786 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 375 KJ (89 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 1.4 gram
Kulhydrat 13.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lone  -  2014-01-23 13:32:18
Er supper lækkert


Bent Drejer  -  2011-06-29 23:56:07
KANON god Sund, smagfuld og fedtfattig.


SKØTT  -  2010-06-15 18:52:20
DENNE RET ER BARE SKØN VÆRE GANG.JEG ELKER DEN OGSÅ ER DEN MEGET LET AF LAVE. KAN OGSÅ SPISES MED KYLLING. JEG KAN KUN SIGE "PRØN DEN"


  -  2009-09-20 15:17:11
En ret jeg vender tilbage til igen og igen. Nem, sund og smager utroligt godt.


  -  2009-04-03 11:44:18
rigtig god ret. jeg er utrolig kræsen men kunne lide alt i denne ret, og sammensætningen er kanon god. men næste gang vil jeg dog bruge kylling istedet for skinkekød


Laura-Loo  -  2008-04-03 17:48:18
Smager skønt! dejlig til de lidt kolde nætter :) Med mørbrad og flere krydderier smager den endnu bedre!


joc  -  2008-02-02 14:00:30
Fin opskrift, jeg laver meget ofte chop suey. Jeg bruger dog altid kylling og bruger mange flere forskellige grøntsager som broccoli, porer, kinakål, forårsløg, østershatte, blomkål. Det vigtigste er at de bliver hakket til små størrelser. Mht. bønnespirerne synes jeg klart man bør købe friske og ikke fra dåse. Mht, krydderier og den "sovs" der kommer efter vandet fra grøntsager er trukket ud osv så tilføjer jeg en spiseske østerssauce som rigtige kinesere/thai gør. Det kan godt være det lyder underligt, men det det smager absolut ikke som det lyder og giver en rigtigt god diskret smag til retten. Vil også være enig med den anden bruger at basmiti ris er det bedste.


anonym  -  2008-01-27 19:07:57
Jeg tilsatte paprika under stegning af kødet og kom ikke bønnespirer i - Den blev stadig super!


Christina  -  2007-12-23 16:14:34
Super lækker ret, som både vi voksne og børnene elsker :)


9na  -  2007-12-09 20:03:09
Hej. Jeg tænkte om man muligvis kan bruge en anden for for kød, kylling f.eks.?


annettte  -  2007-10-29 21:35:11
kan bruges med de grøntsager du har. rigtig god


Naduk  -  2007-10-17 14:52:23
Den er bare go' mad !


Lærke  -  2007-08-12 18:37:11
Super ret, men tilføj lidt krydderi så den ba' er god!


Molly  -  2007-03-20 08:27:14
Mine gæster var meget imponeret


Momo  -  2007-02-25 21:48:12
prøv også med nudler det godt


mette  -  0000-00-00 00:00:00
det er en super hurtig lækker ret


Ayshi  -  0000-00-00 00:00:00
Go' opskrift. Men endnu bedre med basmati ris.


Wong  -  0000-00-00 00:00:00
A classic! Yet a different but still good


MIG  -  0000-00-00 00:00:00
den er bare god


janne  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god ret. Kan anbefales....