Hvidkålen snittes og gulerødderne ordnes og skæres i skiver.
Oksekødet brunes i lidt margarine og gulerødder kommes i og svitses med. Hvidkålen tilsættes og der tilsættes vand, så det næsten dækker.
Låg kommes på og retten små simre i ca 1-2 timer til kålen og gulerødderne er møre. Der tilsættes salt og peber. Pastaen kommes i og koges efter henvisning på pakken.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(29 stemmer)
Opskriften er vist 24063 gange, og udskrevet 480 gange.
Kommentarer
Edith Gunnarsen - 0000-00-00 00:00:00 Den smager rigtig fint med kartofler til
Peder - 0000-00-00 00:00:00 Prøv med frusne blannede grøntsager
mads - 0000-00-00 00:00:00 jeg synes at det smager godt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider