Smør røres med marcipanen. Tilsæt sukker og mel og tilsidst æggene lidt ad gangen. Når dejen er ensartet i konsistens, hældes den i en smurt form med kant eller en lille bradepande. Sættes i en varm ovn 180 grader 25-30 min. Når kagen er afkølet, skæres den ud i ensartede små stykker og toppen smøres med abrikossyltetøj.
Tips:
Denne bagte mazarinkage kan anvendes til mange slags petit four. Man kan f.eks. dyppe halvdelen af de små kager i chokolade eller fylde dem med en let creme.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8779 gange, og udskrevet 163 gange.
Energi:
KJ total 17184 (4091 kcal)
KJ pr. Portion 17184 (4091 kcal)
Vægt ialt 775 gram
Vægt pr. Portion 775 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2217 KJ (527 kcal) Protein 4.0 gram Fedt 34.9 gram Kulhydrat 51.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider