Petit four med abrikossyltetøj næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Ren rå marcipan
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
25 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  pynt:
Abrikossyltetøj 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 17184 (4091 kcal)
KJ pr. Portion 17184 (4091 kcal)
Vægt ialt 775 gram
Vægt pr. Portion 775 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2217 KJ (527 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 34.9 gram
Kulhydrat 51.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)