Glaseret andebryst med balsamicosauce

Glaseret andebryst med balsamicosauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stk.andebryst (evt. dybfrosne, optøet)
 olie til stegning
 
 Marinade:
3 dl.sake
8 spsk.japansk soja
8 spsk.mirim (eller en halvtør sherry)
5 spsk.sukker
 
 Sauce:
100 g.finthakket skalotteløg
1 dl.rødvin
1 spsk.olie til stegning
5 dl.mørk kalvefond
5 cl.aceto balsamico
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 glaserede vandkastanjer
 kartoffelmos smagt til med soja
 
Opskrift:
Steg andebrysterne gyldenbrune med skindet nedad. Vend dem. Husk at brune kødsiden også. Dyb hurtigt kødstykkerne i kogende vand og tør dem godt. Denne process vil fjerne overflødigt fedt. Hertil kommer at retten kan laves i god tid inden serveringen.

Marinade:
Bland alle ingredienser til marinaden og giv den et kort opkog. Læg andebrysterne i med skindsiden nedad. Kog for svag varme nogle få minutter. Overhæld hele tiden kødet med marinaden. Tag andebrysterne op og læg dem i let pres ca. 1 kvarter. Gem marinaden til vandkastanierne.

Lav saucen imens.
Begynd med at sautere løgene i lidt olie. Tilsæt aceto balsamico, vin og kalvefond. Kog væsken ind til det halve og smag saucen til. Læg andebrysterne i den varme sauce og varm den op, mens saucen øses over.

Lav en god kartoffelmos og smag den til med japansk soja i stedet for salt. Skær vandkastanierne i skiver og varm dem i marinaden.





karakterer:
Opskriften er vist 18889 gange,
og udskrevet 244 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu