andebrystfileter a ca. 300 g.2 andebrystfileter a ca. 300 g.
salt salt
peber peber
2
appelsiner2 appelsiner
4
dl.
andebouillon 4 dl. andebouillon
0.5
dl.
tør hvidvin 0.5 dl. tør hvidvin
2
tsk.
majsstivelse 2 tsk. majsstivelse
2
appelsiner i skiver 2 appelsiner i skiver
smør smør
Opskrift:
Skindsiden af andebrystfileterne ridses. Kødet steges på en pande, først med skindsiden nedad ca. 10 min., derefter ca. 8 min. med kødsiden ned. Kødet hviler, mens saucen tilberedes.
Sauce:
Den fintskårne appelsinskal af den ene appelsin koges ca. 5 minutter i vand og afdryppes.
2-3 spsk stegesky fra panden kommes i en gryde. Appelsinsaft af 2 appelsiner, vin og andebouillon tilsættes og saucen koges lidt ind.
Majsstivelsen udrøres i lidt koldt vand og saucen jævnes. Saucen smages til med salt og peber.
De 2 sidste appelsiner fileteres og steges let på en pande i lidt smør.
Anden serveres skåret i tynde skrå skiver, garneret med appelsinskiver og drysset med den strimlede kogte appelsinskal.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(34 stemmer)
Opskriften er vist 46684 gange, og udskrevet 1635 gange.
Kommentarer
Per - 2011-02-13 18:58:50 Ja det er en kartoffel rösti som de er serveret på.
Anni Wacht - 2011-02-13 12:07:38 Det ser ud som om andeskiverne ligger på rösti!
er det rigtigt, Per?
Lady Sharp - 2007-09-22 10:55:52 ja sådan skal det laves
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider