Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tzasiki

Tzasiki, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :


Tzasiki, billede 4 Tzasiki, billede 1 Tzasiki, billede 2 Tzasiki, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dl.yoghurt naturel
1-?? fedhvidløg (alt afhængig af, hvor meget man kan lide)
 
1/2 - 1 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
1 groft reven agurk
 
 
Opskrift:
Yoghurten hældes i et kaffefilter. Det skal stå sådan i ca. 1 time, så alt vandet sies fra. Derefter smages den til med hvidløg, salt og peber.

Den revne agurk skal også sies - den kan presses ned i sien for at få så meget af væden fra som muligt. Derefter vendes den i yoghurten.

Denne salat bliver kun bedre, hvis den for lov til at trække en times tid.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tzaziki

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (62 stemmer)

Opskriften er vist 42373 gange,
og udskrevet 1476 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Pernille   -  2016-03-17 16:08:17
Husk der skal frisk mynte i.

sands  -  2010-04-23 22:03:10
Fantastisk. Lavede den til en grillaften med min klasse. De elskede den.

  -  2007-11-25 17:27:33
mums

Line  -  2007-04-19 17:55:18
Hvis den skal have mere smag skal der en spsk. god olivenolie i. Salten skal ikke direkte i youghurten men drysses på de revne agurker og lad det trække en halv times tid og bland det først derefter med youghurten. Det giver en bedre smag.

kat  -  0000-00-00 00:00:00
Denne opskrift er rigtig god. dog er den nemmere at lave hvis man bruger græsk yougurt, istedet for naturel. For så behøver man ikke lade den stå og trække i flere timer