Tomaterne drænes til ca. det halve.
Tunen drænes og røres godt i en skål. Æggene koges ca. 8 minutter, hakkes groft og kommes i tunen sammen med de flåede tomater, som er hakket godt. Det hele røres godt sammen med creme fraiche - smages til med salt, peber og sennep.
Husblasen lægges blød ca. 5 minutter i koldt vand. Husblasen tages op af vandet smeltes i en gryde og hældes derefter i massen og røres forsigtigt. Det hele hældes op i en form eller portionsglas, stilles i køleskabet til det er stift.
Rettes til og pyntes med rejer og asparges, citron, tomat og dild.
Opskriften er vist 118201 gange, og udskrevet 2267 gange.
Energi:
KJ total 6590 (1569 kcal)
KJ pr. Pers. 1647 (392 kcal)
Vægt ialt 857 gram
Vægt pr. Pers. 214 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 768 KJ (183 kcal) Protein 9.3 gram Fedt 15.5 gram Kulhydrat 2.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Conny - 2010-12-21 20:26:54 Brug hellere finthakkede soltørrede tomater der er dryppet godt af på køkkenrulle, og hak dem fint. Der er mere smag i de soltørrede. God apetit.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider