Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Cianfotta med oksekød

Cianfotta med oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Cianfotta med oksekød, billede 4 Cianfotta med oksekød, billede 1 Cianfotta med oksekød, billede 2 Cianfotta med oksekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 mellemstore løg
3 stængerbladselleri
 
500 g.skært oksekød skåret i strimler
1 spsk.Italiana olivenolie
 
2 dl.oksebouillon
1 ds.flåede, hakkede tomater
1 tsk.salt
1-2 Piri Piri
 
500 g.aubergine
2 spsk.salt
 
 
1 rød peber
500 g.courgette
600 g.kartofler
1 dl.friske groft hakkede basilikumblade
 
Opskrift:
Løgene hakkes. Bladsellerien skæres i skiver.

Kødet svitses i olien i en stegegryde. Løg og bladselleri svitses med. Bouillon, flåede tomater, salt og Piri Piri tilsættes. Snurrer sammen 3/4 time.

Auberginen skæres i terninger og drysses med salt. Trækker ca. 30 min. og skylles.

Peberfrugten renses for stilk og kerner og skæres i terninger. Courgetten skæres i kvarte skiver. Kartoflerne skæres i terninger.

Grønsager og basilikum tilsættes. Snurrer sammen Ca. 20 min. Smages til.

Serveres med et godt madbrød

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 36113 gange,
og udskrevet 525 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Peter KJÆR  -  2009-05-24 21:31:30
Super god mad dejlig kraftig smag ikke for stærk men dejlig krydret !: )

Peter Kjær  -  2008-12-04 16:14:10
Den smakte super dejlig kraftig smag

Per  -  2008-09-08 18:29:16
Piri piri er små tørrede chilier, kan købes på glas fra Santa Maria

Margrethe  -  2008-09-08 17:25:51
Hvad er Piri Piri?

inge  -  2008-09-08 16:38:32
Hej.Hvad er Piri Piri ?

jørgen larsen  -  2008-09-08 16:20:23
det lyder intresandt og ser lækker ud

Britta ,   -  2008-09-08 12:00:17
Undskyld men hvad er Piri Piri.

Per  -  2008-09-07 10:02:09
Kogetiden for kødet kan med fordel forlænges til 2-3 timer for rigtig mørt kød, der skal bare røres jævnligt i gryden og tilsættes ekstra vand efter behov, syntes du der er for meget væde i til slut kan du tage låget af og lade retten dampe af til passende konsistens.

Janni  -  0000-00-00 00:00:00
en meget lækker ret - smager skønt

Victoria Jørgensen  -  0000-00-00 00:00:00
meget friskt og dejligt