majs – eller vindruekerneolie 2 spsk. majs – eller vindruekerneolie
1
tsk.
stødt ingefær 1 tsk. stødt ingefær
3
dl.
bouillon 3 dl. bouillon
2
spsk.
vineddike 2 spsk. vineddike
1
spsk.
sukker 1 spsk. sukker
2
spsk.
tør sherry 2 spsk. tør sherry
2
spsk.
kinesisk soya 2 spsk. kinesisk soya
jævning jævning
Opskrift:
Skær kødet i små terninger og brun det i fedtstoffet i en gryde. Tag kødet op.
Brun derefter de fintsnittede grønsager. Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt knuste hvidløgsfed, ingefær, salt, peber og bouillon. Lad det simre under låg i 35-40 minutter.
Kom vineddike, sukker, sherry og kinesisk soya i. Varm det igennem nogle minutter og jævn retten.
Smag retten til og server den i et halvdybt fad sammen med løse ris og en salat.
Tips:
Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(7 stemmer)
Opskriften er vist 28517 gange, og udskrevet 514 gange.
Kommentarer
Madelskeren - 2010-11-16 18:15:32 Super lækker ret med masser af smag.Jeg havde ingen sherry, så det måtte undværes.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider