Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Oksebov, braiseret, med blommesauce

Oksebov, braiseret, med blommesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 oksebov med ben
1/2 spsk.olie
10 g.smør
 salt
 peber
1 spsk.estragon
1 1/2 dl.hvidvin
1 1/2 dl.vand
200 g.udstenede blommer
1 dl.fløde 13%
1/2 spsk.majsstivelse
2 spsk.ribsgele
 
Opskrift:
Okseboven brunes i olie og smør på begge sider i en gryde. Drysses med salt, peber og estragon, vin og vand hældes i. Kødet simrer under låg i ca. 2 timer, indtil det er mørt.

Efter 1 time kommes de halverede udstenede blommer i saucen og koges med.

Kødet tages op og hviler.

Fløde og majsstivelse blandes i en skål og røres i saucen, der koger i 2-3 minutter og smages til med ribsgele, salt og peber.

Kødet skæres i skiver og serveres med sauce og kogte kartofler eller kartoffelmos.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10481 gange,
og udskrevet 243 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

martin og marie  -  2009-11-09 18:01:48
den er for saftig