Brun kødet i olien, læg det i lidt af gangen. Tilsæt de stegte løg og paprika og laurbærblade. Tilsæt vand så det næsten dækker. Kog op og lad det simre under låg til kødet føles mørt.
Smag til med salt og peber.
Serveres med kartofler eller ris.
Tips:
Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 13948 gange, og udskrevet 207 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider