Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ungarsk kødgryde

Ungarsk kødgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :



Ingredienser:
900 g.skært oksekød i tern
3 gule løg, hakkede
 olie til stegning
3 tsk.paprikapulver
1 lauerbærblad
 vand
 salt
 peber
 
Opskrift:
Steg løgene hurtig og tag dem op.

Brun kødet i olien, læg det i lidt af gangen. Tilsæt de stegte løg og paprika og laurbærblade. Tilsæt vand så det næsten dækker. Kog op og lad det simre under låg til kødet føles mørt.

Smag til med salt og peber.

Serveres med kartofler eller ris.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13737 gange,
og udskrevet 189 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu