Chili con carne (Oksebov)

Chili con carne (Oksebov), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 løg
2 fedhvidløg
 
4 spsk.olivenolie
2 tsk.stødt spidskommen med top
3 tsk.stødt chili
 
500 g.skært oksekød
 
200 g.soltørrede tomater i olie
3 friske røde chilier
 
1 kanelstang
4 dåserflåede tomater
 vand
 
2 dåserkidneybønner
 
 salt
 peber
 
Opskrift:
Pil løg og hvidløg og halver løgene. Hak løg og hvidløg i en foodprocessor.

Hæld 4 spiseskefulde olivenolie i en middelvarm gryde og steg løgene bløde. Tilsæt spidskommen og chili og rør rundt.

Skær kødet i mindre stykker og hak det i en foodprocessor. Bland kødet med løg og krydderier. Fjern kernerne fra chilierne og blend dem sammen med de soltørrede tomater. Hæld blandingen ned til kødet. Den hele kanel koges med, men tages op af gryden inden servering.

Tilsæt de flåede tomater. Fyld den ene tomme dåse med vand og tilsæt det. Læg låg på gryden og lad retten simre i halvanden time.

Efter en time tilsættes de drænede kidneybønner.

Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 28661 gange,
og udskrevet 701 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu