| |
|
Oksebov i øl med pastinakker
Oksebov i øl med pastinakker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1500 | g. | oksebov med ben1500 g. oksebov med ben | 50 | g. | margarine50 g. margarine | | | salt salt | | | peber peber | 1 | | øl1 øl | 2 | dl. | vand2 dl. vand | | | | 300 | g. | pastinakker300 g. pastinakker | 300 | g. | gulerødder300 g. gulerødder | 300 | g. | løg300 g. løg | 300 | g. | porre300 g. porre | | | | 1 | dl. | piskefløde1 dl. piskefløde | I | | stort bundt persilleI stort bundt persille | | | salt salt | | | peber peber | | | kulør kulør |
| |
Brun kødet godt i en stegegryde. Krydr med salt og peber. Tilsæt øl og vand. Lad kødet snurre i en time.
Vend kødet, tilsæt skivede grøntsager, og lad retten snurre yderligere i 2 timer. Tag kødet op og hold det varmt.
Blend fond og urter til en tyk sovs. Hæld sovsen tilbage i gryden. Tilsæt piskefløde, varm op, tilsæt krydderier og eventuelt lidt kulør.
Server okseboven med masser af hakket persille og en god hjemmelavet kartoffelmos.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9
(6 stemmer)
Opskriften er vist 33567 gange, og udskrevet 1444 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|