Oksebov i øl med pastinakker

Oksebov i øl med pastinakker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Oksebov i øl med pastinakker, billede 4 Oksebov i øl med pastinakker, billede 1 Oksebov i øl med pastinakker, billede 2 Oksebov i øl med pastinakker, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.oksebov med ben
50 g.margarine
 salt
 peber
1 øl
2 dl.vand
 
300 g.pastinakker
300 g.gulerødder
300 g.løg
300 g.porre
 
1 dl.piskefløde
I stort bundt persille
 salt
 peber
 kulør
Opskrift:
Brun kødet godt i en stegegryde. Krydr med salt og peber. Tilsæt øl og vand. Lad kødet snurre i en time.

Vend kødet, tilsæt skivede grøntsager, og lad retten snurre yderligere i 2 timer. Tag kødet op og hold det varmt.

Blend fond og urter til en tyk sovs. Hæld sovsen tilbage i gryden. Tilsæt piskefløde, varm op, tilsæt krydderier og eventuelt lidt kulør.

Server okseboven med masser af hakket persille og en god hjemmelavet kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 35902 gange,
og udskrevet 1484 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu