Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Oksebov i kryddersovs

Oksebov i kryddersovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Oksebov i kryddersovs, billede 4 Oksebov i kryddersovs, billede 1 Oksebov i kryddersovs, billede 2 Oksebov i kryddersovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.oksebov med ben
50 g.margarine
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
 
8 - 10 skalotteløg
1 fedpresset hvidløg
1/2 tsk.oregano, tørret
1/2 tsk.timian, tørret
1 tsk.salt
1 l.vand
1 ds.flåede tomater (450 g)
 
1 grøn peber
 
Opskrift:
Kødet brunes i en gryde, først på fedtkanten, så noget af fedtet smelter af, og dernæst på de andre sider. Salt og peber tilsættes.

Løgene pilles og tilsættes sammen med hvidløg, krydderier, salt vand og tomater. Stegen småkoger under låg i 1 1/2 - 2 timer, til kødet er mørt.

Peberfrugten skæres i små terninger og koges med de sidste 10 min.

Kødet tages op og pakkes i folie, mens sovsen koges lidt ind uden låg og evt smages til og jævnes.

Serveres med hvide kartofler eller kartoffelmos.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 50502 gange,
og udskrevet 1632 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

tanja  -  2010-06-14 19:55:40
smager godt. jeg tilføjet så lidt chilipulver og paprika + mere salt og peber