Kommentarer
- 2012-05-04 14:49:14 Jeg har nu prøvet nu 3 gange og dåserne springer hver gang. Skal man åbne dåserne:)
Lena - 2010-09-27 15:11:06 Prøv at udskifte vinen med 2 dåseøl, flåede tomater og en lille dåse tomatpure. MUMS siger jeg bare og herhjemme står en god grydesteg altid højt på ønskelisten, så her går den aldrig af mode:-)
Brian - 2009-07-27 15:18:49 svar til ukendt - 2008-09-08 21:11:19 og til alle andre.
Helt enig med ukendt 21:11:19, Det er ved at blive en tragedie at folk ikke lærer eller har viden om fonde til sauce det er jo lige det der er exincen i hele madlavningen som netop giver den rette gode smag, det gælder til alt kød, fisk, og fjerkræ, man kan simhelt ikke undvære fond jeg har selv et hav af fonde i forskellige kategorier, ellers ser etten lækkert ud.
Merete - 2009-03-02 21:50:02 Den glæder jeg mig til at prøve, den ser dejlig ud og man kan da stadig spise vintermad!
- 2009-01-11 21:11:19 Det smager virkelig godt. Min mor er mester i grydestege. Kødet bliver så mørt og der bliver ikke tørt. Der bliver ikke lavet grydestege meget mere, og det er en skam. Vi plejer at bruge vand og fond istedet for 1 flaske vin. Man kan godt nøjes med 2 dl vin, bare for at give det et spice.
Per - 2008-09-08 18:53:28 Det kan ske at du skal tilsætte lidt ekstra vand når grønsagene kommes i gryden, det skal næsten dække.
Bliver der for meget bouillon til sauce, kan du fjerne låget og koge bouillonen lidt ind
|