Pot au Feu danoise

Pot au Feu danoise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.skært oksekød
1 gulerod, groftskåren
1 porre, groftskåren
1 løg, groftskåren
1 oksebouillonterning
1 laurbærblad
0.5 tsk.tørret timian
10 helepeberkorn
300 g.kartofler i tern
 salt
 peber
½ pottefriskhakket persille
 
Opskrift:
Kødet koges ca. 5 min sammen med de hele peberkorn, hvorefter kødet tages op og skylles.

Kødet koges i nyt hold vand tilsat bouillonterning, timian og laurbærblad, ca. 4 dl væde. Koger ca. 15 minutter under låg ved svag varme.

Derefter tilsættes grøntsager og der koges igen videre ved svag varme i 15 min.

Nu tilsættes kartoflerne og disse koger med de sidste 15 minutter.

Smages til med salt og peber. Inden servering drysses med finthakket persille.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.





karakterer:
Opskriften er vist 11272 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu