| |
|
Pot au Feu danoise
Pot au Feu danoise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
350 | g. | skært oksekød350 g. skært oksekød | 1 | | gulerod, groftskåren1 gulerod, groftskåren | 1 | | porre, groftskåren1 porre, groftskåren | 1 | | løg, groftskåren1 løg, groftskåren | 1 | | oksebouillonterning1 oksebouillonterning | 1 | | laurbærblad1 laurbærblad | ½ | tsk. | tørret timian½ tsk. tørret timian | 10 | hele | peberkorn10 hele peberkorn | 300 | g. | kartofler i tern300 g. kartofler i tern | | | salt salt | | | peber peber | ½ | potte | friskhakket persille½ potte friskhakket persille | | | |
| |
Kødet koges ca. 5 min sammen med de hele peberkorn, hvorefter kødet tages op og skylles.
Kødet koges i nyt hold vand tilsat bouillonterning, timian og laurbærblad, ca. 4 dl væde. Koger ca. 15 minutter under låg ved svag varme.
Derefter tilsættes grøntsager og der koges igen videre ved svag varme i 15 min.
Nu tilsættes kartoflerne og disse koger med de sidste 15 minutter.
Smages til med salt og peber. Inden servering drysses med finthakket persille.
Tips:
Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9751 gange, og udskrevet 101 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|