Bredbladet persille eller kruspersille Bredbladet persille eller kruspersille
Tilbehør: Tilbehør:
Kogte, løse ris Kogte, løse ris
Opskrift:
Bland kalkunkød og mel i en plastpose og ryst melet godt ind i kødet.
Brun kødet i olie på panden, tag det op og kom det i en gryde.
Opvarm lidt olie på panden og svits porrer og peberstrimler et par minutter.
Tilsæt tomater og ananas, som er skåret i trekanter, og vend lidt rundt i blandingen. - Kom den derpå i gryden til kødet.
Rør alle ingredienserne til saucen sammen og hæld den i gryden.
Kog retten i 5 minutter.
Smag til med salt og vineddike og tilsæt bouillon, hvis saucen er for tyk.
Servering:
Ved serveringen pyntes retten med bredbladet persille eller kruspersille og serveres med kogte, løse ris til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(9 stemmer)
Opskriften er vist 20368 gange, og udskrevet 1028 gange.
Kommentarer
Fredeaskov - 2014-04-04 18:34:26 super ret nem og lave smager super
Louise - 2009-02-26 16:13:21 Den er vildt god. Man kan også lave små skåle med tibehør som i ristaffel og man kan sagtns bruge kylling i stedet for kalkun. Men super lækker!!!
mgj - 0000-00-00 00:00:00 den er virkelig lækker jeg gir den et et 10 tal fra mig prøv den
Per - 0000-00-00 00:00:00 Til saucen brugte jeg 2 tsk. stødt ingefær i stedet for frisk, og saucen kan for øvrigt blandet i en melryster.
Haraldur - 0000-00-00 00:00:00 Fantastisk god ret...prøv den !!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider