Kyllingefilet i butterdej

Kyllingefilet i butterdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Kyllingefilet i butterdej, billede 4 Kyllingefilet i butterdej, billede 1 Kyllingefilet i butterdej, billede 2 Kyllingefilet i butterdej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.kyllingefilet
4 pladerbutterdej
 spinat i en mængde man synes er passende
 friske champignoner
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kyllingefileten skæres i små stykker, og steges hurtigt på en meget varm pande. Gerne i en sojaolie, da det giver en god smag.

Derefter snittes spinaten i meget fine stykker, og butterdejspladerne rulles tynde. På en butterdejsplade, lægges en mængde spinat, og en smule kylling. Derpå lægges nogle snittede champignoner og der drysses med salt og peber, inden der lægges endnu en plade butterdej, der trykkes sammen med den i bunden. Det ser flot ud hvis det gøre med en gaffel.

Derefter bages det hele til butterdejen begynder at få en flot gylden farve. Der kan evt. pensles med olie før bagning.

Retten anrettes på en tallerken, med lidt grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 78892 gange,
og udskrevet 1537 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-29 16:53:55
god med natural flødeost og purløg, porre osv.ca 200 grader i 20 min

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor mange grader skal det have?

  -   2005-01-01 01:01:01
Det smager også godt med pasta til. Hvor lmange grader ska de have i ovnen?