Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Jægergryde

Jægergryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Jægergryde, billede 4 Jægergryde, billede 1 Jægergryde, billede 2 Jægergryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
680 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1000 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
500 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
0.5 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
1 tsk. Karry
2 dl. Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Kødet formes til bøffer og grilles fri for fedt.

Bøfferne kommes over i en gryde, hvor de knuses og tilsættes karry, salt og peber.

Hvidkålen snittes fint og gulerødderne skæres i skiver.

Grøntsagerne tilsættes sammen med tomatpure og vand og mørnes under låg, og ved svag varme.

Giv evt. en skål salat til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (45 stemmer)

Opskriften er vist 146517 gange,
og udskrevet 1243 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7909 (1883 kcal)
KJ pr. Pers. 1977 (470 kcal)
Vægt ialt 2668 gram
Vægt pr. Pers. 667 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 296 KJ (70 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 6.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Susanne  -  2020-05-13 20:08:43
En nem og sund ret men savner noget mere smag i den

chanokill  -  2019-12-23 18:37:47
Det der har intet med jægergryde at gøre!

Palle  -  2016-01-16 06:19:31
Helt ærligt, hvorfor ikke bare riste kødet på en pande med krydderierne?????