Jægergryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
680 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1000 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
500 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
0.5 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
1 tsk. Karry
2 dl. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 7909 (1883 kcal)
KJ pr. Pers. 1977 (470 kcal)
Vægt ialt 2668 gram
Vægt pr. Pers. 667 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 296 KJ (70 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 6.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)