Kommentarer
Helle Jacobsen - 2015-01-18 18:21:09 Jeg bager altid bollerne som alternativ til almindelige boller, og sætter dem i muffinsforme. Det giver en kage lignende bolle, som er mere sund end en almindelig muffins.
Der kan med fordel anvendes hvid hvedemel, det giver en lidt grovere bolle.
Bollefan - 2010-04-29 12:12:58 Det er efter min mening en fejl at tilføre sukker til dejen. Dejen er rigeligt sød med chokolade, kokos og banan. Men ellers en skøn opskrift og et godt alternativ til kager.
emma - 2010-01-27 16:03:18 læækre boller, uhm... har desværre bagt dem uden banan og har lidt fortrudt det, men vi havde ikke flere bananer, hihi :o).
Lise - 2009-08-27 07:47:56 Kanon lækre anderledes chokoladeboller, med en let smag af banan og kokos, som er lige tilpas. Kan virkelig anbefales!
mesterkok - 2009-04-16 19:47:20 det er ik helt sådan den opskrift er men tæt på er det men ikke tæt nok
rikke - 2008-08-11 11:10:34 de er jo gode!!! og hvis du ikke har mørk chokolade så brug pålægchokolade det gør ikke noget vis det er lys!
snuble2 - 2008-06-09 12:49:37 kan sagtens bages uden kokos. dejen bliver dog lettere klistret, men med en ske går det fint. smager ganske godt.
Freja det elsker jeres boller - 2007-10-07 09:53:12 de super gode. ligger godt i maven:][FReja}]
søs - 2007-10-04 13:33:18 banan?, kan man da aldrig få nok af! 8D skønn
lisbeth - 0000-00-00 00:00:00 smager rigtig godt...
louise - 0000-00-00 00:00:00 nogle dejlig "lette" boller
nikoline.. - 0000-00-00 00:00:00 gode boller...
|