Bananboller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 12 stk.
Ingredienser:
25 gram Gær, frisk
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Cultura. syrnet sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
90 gram Fuldkornshvedemel
35 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
1 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
550 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 13557 (3228 kcal)
KJ pr. stk. 1129 (269 kcal)
Vægt ialt 1363 gram
Vægt pr. stk. 113 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 994 KJ (236 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 40.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)