Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Perlehønebryst med champignon og portvinssauce

Perlehønebryst med champignon og portvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 perlehønebryster
 salt
 peber
1-2 tsk.let knuste enebær
100 g.smør
2 spsk.olie
2 dl.vildtsky (bouillon kan bruges)
1 dl.fløde 13%
1 dl.piskefløde
375 g.champignon
1 dl.portvin
 smørbolle af 25 g smør og 20 g mel
 
 
Opskrift:
Perlehønebrysterne gnides med krydderierne. Brunes på begge sider over ikke for stærk varme i smørret, der er tilsat olie. Vildtskyen tilsættes, og derefter fløde 13%. Kødet steges ved svag varme i ca 15 min., tages derefter op, og holdes varmt.

De snittede champignons svitses i lidt smør, portvin tilsættes og blandingen hældes i skyen. saucen bringes til kogepunktet og jævnes med smørbollen.
Til sidst tilsættes piskefløden, og saucen snurrer nogle minutter.
Smag til.

Tilbehør:
Serveres med salat, samt små persille dryssede kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17864 gange,
og udskrevet 974 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu