Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skinkemignon a la efterår

Skinkemignon a la efterår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
350 g.skinkemignon
1 fedhvidløg
 persille
1/2 tsk.spidskommen
1/2 tsk.karry
1 tsk.grønsagsbouillon
1 æble,elstar
1/4 lilleselleri
5-6 gulerødder
 kartofler
 maizenamel
 
Opskrift:
Der laves en stor "lomme" i skinkemignonen, hvori der lægges persille og 1 fed hvidløg, der er blevet delt i 2. Snør skinkemignonén med husholdningsgarn eller bomuldssnor.

Skinkemignon svitses i jomfruolivenolie, og spidskommen tilsættes, medens der svitses. Når skinkemignonen er pænt gylden tilsættes selleri skåret i små firkanter, dernæst gulerødderne ligeledes skåret i tern.

Vand tilsættes, således skinkemignon er dækket 3/4. dernæst tilsættes karry og grønsagsbouillon, samt æblet.

Dette koges under låg i ca. 25 minutter, dernæst vendes skinkemignon og der koges ca. 15 minutter.

Skinkemignon tages op og skæres ud i tynde skiver.

Der laves ikke decideret en sauce, men maizenamel tilsættes i gryden idet der samtid piskes, hvorved grøntsagerne piskes ud og er med til at jævne saucen.

Retten er færdig og den smager helt perfekt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (9 stemmer)

Opskriften er vist 32438 gange,
og udskrevet 1122 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Louise RG  -  2016-12-17 18:53:49
Jeg gav nok lidt ekstra spidskommen, men til gengæld ikke karry. Jeg kom 2-3 gulerødder, 2 skrællede belld viscounter æbler, 2 persillerødder og 6 små kartofler i. Næste gang tager jeg et par kartofler mere. Da kødet var færdigt blendede jeg grøntsagerne i sovsen og smagte til med salt og peber. Skøn suppe som vi spiste med brød og kødet til.

Birgit  -  2010-08-31 16:41:22
Nem at tilberede og smager godt, jeg kom to fed hvidløg i, kartoflerne er ikke nævnt som om de skal i retten så de blev halveret og bagt i ovnen.