Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kylling i chilichokoladesovs

Kylling i chilichokoladesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Magic
 Kanel
 Stødte nelliker
 Kyllingebryster
 Hakkede Chipotle- Serrano- og jalapenochilier
 Pureret tomat
 lidt øl
1 plademørk chokolade.
 Salt
 hvid peber
 Olie
1 kopkaffe
 
Opskrift:
Til sovsen skal du bruge en portion af ChiliJohns magic, tilsat ganske lidt stødte nelliker og kanel. Varm lidt olie i en gryde og brænd krydderiblandingen af. Hæld lidt øl i, for eksempel en halv Corona og en kop kaffe samt pureret tomat. Så dumpes en plade mørk chokolade ned i gryden sammen med tre slags chili, som du har hakket: serrano, chipotle og jalapeno. Smag til med salt. Lad chokoladen smelte og sovsen boble, mens du steger nogle kyllingebryster, krydret med lidt hvid peber. Når de er færdige og pænt brune, lægger du dem på et fad og hælder chili-chokoladesovsen henover. Pynt med ristede sesamfrø.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11328 gange,
og udskrevet 218 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

rene  -  2008-08-26 18:49:34
ChiliJohns magic ja bare jeg viste hvad det er. ikke nemt at skaffe noget man ikke ved hvad er

  -  0000-00-00 00:00:00
Det ville være rart med mængdeangivelser! Og hvad kan man bruge i stedet for ChiliJohns magic?

hanne eskesen  -  0000-00-00 00:00:00
for upræcis opskrift, umuligt at skaffe chilijohns magic