hvidkålshoved (ikke for stort)1 stk. hvidkålshoved (ikke for stort)
500
g.
oksekød500 g. oksekød
margarine til stegning margarine til stegning
500
g.
pastaskruer.500 g. pastaskruer.
vand vand
Opskrift:
Skær hvidkålet i stykker, ikke for groft. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Svits oksekødet i margarinen og når det er færdig tilsættes gulerødderne og hvidkålen. Tilsæt vand så det næsten dækker hvidkålen. Lad det stå og simre til kålen og gulerødderne er kogte. Tilsæt pasta, og lad dem koge med i gryden efter henvisning på pakken.
Der kan evt serveres brød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(34 stemmer)
Opskriften er vist 29705 gange, og udskrevet 526 gange.
Kommentarer
- 2008-03-10 08:15:01 Jeg er også en fra nederlandene, har aldrig hørt om denne ret, lyder spændende, vil lave den når jeg får besøg af en skare hollanders til maj.
Cornelia W. A. Hooijen - 2008-01-30 16:23:30 Nu kommer jeg så fra Holland, men aldrig hørt om opskriften...
Johnny - 0000-00-00 00:00:00 Hvis man tager gulerødderne ud og putter en grønsagsblanding i der hedder "Hollandsk Blanding" i istedet for og så tilføjer ca 500g bacon i tern og bruger maccarronni i stedet for skruer så bliver det endnu bedre. Sådan har jeg lært at lave det fra min mor. Mums.
Peder - 0000-00-00 00:00:00 En pose frosne grøntsager kan også bruges
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider