Poulardbryst med thai curry og ris med friske majs

Poulardbryst med thai curry og ris med friske majs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 stk.poulardbryster
2 Thai curry pasta
150 g.basmatiris
2 helemajs
 
 Agurk salat:
1 helagurk
1 rødløg
3 spsk.vineddike
1 spsk.sukker
 frisk koriander
 olie til stegning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm lidt olie på en pande og steg poulardbrysterne med skindsiden nedad. Når de er gyldne, vendes de og tilsættes thai curry pasta og 1 kop vand. Lad det simre 10 minutter. Vend brysterne undervejs. Kog ris efter vejledning. Med en kniv skæres majskernerne fri fra kolben og koges med risene de sidste 4 - 5 minutter, vend til sidst med plukket koriander. Halver agurken og fjern kernerne. Snit agurken groft og vend med snittet rødløg og plukket koriander. Rør eddike og sukker sammen og kom det henover. Serveres til de stærke "bryster" og de gode ris.





karakterer:
Opskriften er vist 9985 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu