Ovnstegt poulard

Ovnstegt poulard, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 poulard
½ spsk.salt
0.5 tsk.rosmarin
8 skiversliced bacon
1 dl.bouillon
1 dl.fløde
Opskrift:
Se efter om den færdigrensede poulard er gjort hel ren indvendig.

Gnid poularden indvendig og udvendig med salt og smuldret rosmarin.

Læg tynde baconskiver på risten i bardepanden og sæt panden i en kold ovn. Tænd ovnen og sæt termostaten på 175 grader.

Lad oularden stege til den er mør ca. 2 timer. Spæd med lidt bouillon under stegningen.

Tag poularden ud af ovnen og kog bradepanden af med resten af bouillon og fløde. Smag til.





karakterer:
Opskriften er vist 7413 gange,
og udskrevet 121 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu