| |
|
Ovnstegt poulard
Ovnstegt poulard, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | | poulard1 poulard | ½ | spsk. | salt½ spsk. salt | ½ | tsk. | rosmarin½ tsk. rosmarin | 8 | skiver | sliced bacon8 skiver sliced bacon | 1 | dl. | bouillon1 dl. bouillon | 1 | dl. | fløde1 dl. fløde |
| |
Se efter om den færdigrensede poulard er gjort hel ren indvendig.
Gnid poularden indvendig og udvendig med salt og smuldret rosmarin.
Læg tynde baconskiver på risten i bardepanden og sæt panden i en kold ovn. Tænd ovnen og sæt termostaten på 175 grader.
Lad oularden stege til den er mør ca. 2 timer. Spæd med lidt bouillon under stegningen.
Tag poularden ud af ovnen og kog bradepanden af med resten af bouillon og fløde. Smag til.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5788 gange, og udskrevet 97 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|