Paella med poularde
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
Hønsekødet skæres råt fra benene i stykker på størrelse med cocktailpølserne og brunes i olien sammen med hakket løg og hvidløg. Risene tilsættes og svitses med 3 min. Suppen, der koges på fjerkræskroget, blandes med væde fra muslinger og rejer eller krabber og hældes over. Salt og safran tilsættes. Ituskårne tomater blandes i, og det hele damper under låg ca. 15 min. og hældes derpå i et ildfast fad. Skinketerninger, cocktailpølser og rengjorte champignoner ristes i smør. Den røde peberfrugt skæres i ringe eller strimler. Kernerne skylles bort. Peber, ærter, muslinger og rejer eller krabber tilsættes. Det hele koges sammen nogle minutter under forsigtig omrøring og hældes i fadet. Retten pyntes med fyldte oliven og peberstrimler og stilles uden låg i en varm ovn, til den overflødige væde er fordampet, og risene ligger tørre og glinsende.
|
|
Opskriften er vist 15211 gange,
og udskrevet 475 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne