Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Poulard med basilikum

Poulard med basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 poularder á 1300 g
 basilikum
 persille
100 g.smør eller margarine
 salt
 peber
10-12 tomater
 olie
 
Opskrift:
Skyl og tør poularderne. Kom en håndfuld basilikum i hver poulard sammen med 3-4 stilke persille og en lille klat smør. Luk med kødnåle eller bind med bomuldsgarn. Krydr med salt og peber og smør fedtstof ud over bryst og lår. Læg de fyldte poularder i en smurt bradepande. Pil løgene og skær dem i både. Skær tomaterne i kvarter. Læg løg og toamter i bradepanden. Kom lidt olie over. Sæt retten i ovnen ved 200 grader i 1-1 ¼ time, til poularderne er gennemstegte.

Serveres med flute, løse ris eller kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4194 gange,
og udskrevet 70 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu