Hønsekød med mandler og safran

Hønsekød med mandler og safran, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 storpoulard delt i portionsstykker
1 hakket løg
2 spsk.olivenolie
1 fedhvidløg
2 dl.tør hvidvin
 dl.hønsebouillon
0.5 tsk.safran
50 g.finthakket mandler
2 spsk.hakket persille
 Salt
 peber
2 hårdkogte æg
 
Opskrift:
Lad olien blive varm og brun fjerkræstykkerne. Kom dem i et ildfast fad. Svits løg og hvidløg i olien. Hæld vin, bouillon, safran og persille ved og krydr med salt og peber. Lad det koge sammen og hæld det herefter over kødet i fadet. Dæk fadet med folie og sæt det i en 180 grader varm ovn i 45 min. Pil og hak æggene fint. Drys dem over den færdige ret.





karakterer:
Opskriften er vist 6606 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu