poulard delt i portionsstykker1 stor poulard delt i portionsstykker
1
hakket løg1 hakket løg
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
2
dl.
tør hvidvin2 dl. tør hvidvin
2½
dl.
hønsebouillon2½ dl. hønsebouillon
½
tsk.
safran½ tsk. safran
50
g.
finthakket mandler50 g. finthakket mandler
2
spsk.
hakket persille2 spsk. hakket persille
Salt Salt
peber peber
2
hårdkogte æg2 hårdkogte æg
Opskrift:
Lad olien blive varm og brun fjerkræstykkerne. Kom dem i et ildfast fad. Svits løg og hvidløg i olien. Hæld vin, bouillon, safran og persille ved og krydr med salt og peber. Lad det koge sammen og hæld det herefter over kødet i fadet. Dæk fadet med folie og sæt det i en 180 grader varm ovn i 45 min. Pil og hak æggene fint. Drys dem over den færdige ret.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(10 stemmer)
Opskriften er vist 5236 gange, og udskrevet 116 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider