Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hønsekød med mandler og safran

Hønsekød med mandler og safran, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 storpoulard delt i portionsstykker
1 hakket løg
2 spsk.olivenolie
1 fedhvidløg
2 dl.tør hvidvin
 dl.hønsebouillon
½ tsk.safran
50 g.finthakket mandler
2 spsk.hakket persille
 Salt
 peber
2 hårdkogte æg
 
Opskrift:
Lad olien blive varm og brun fjerkræstykkerne. Kom dem i et ildfast fad. Svits løg og hvidløg i olien. Hæld vin, bouillon, safran og persille ved og krydr med salt og peber. Lad det koge sammen og hæld det herefter over kødet i fadet. Dæk fadet med folie og sæt det i en 180 grader varm ovn i 45 min. Pil og hak æggene fint. Drys dem over den færdige ret.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (10 stemmer)

Opskriften er vist 5068 gange,
og udskrevet 113 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu