Peanutkylling Kylling
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Indsendt : Red : |
|
|
Poularderne koges i ca. 1 time og kødet pilles af. Bacon steges på panden og alle ingredienserne blandes godt og kommes i et ildfast fad. Retten skal have ca. 40 minutter ved 175 grader og er derefter klar til servering.
Serveres med masser af løse ris kogt i grøntsagsbouillon og en god hvidvin. |
|
Opskriften er vist 7879 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne