kyllingefond (kogt af indmad, gump og vingespidser)1/2 l. kyllingefond (kogt af indmad, gump og vingespidser)
salt salt
peber peber
margarine (mælke- og soyafri) margarine (mælke- og soyafri)
maizena maizena
Opskrift:
Kyllingerne parteres og indmad, gump og vingespidser kommes i en gryde med 1/2 l vand, hvor de får lov at simre - jo længere jo bedre.
Imens skrælles og rives rødbederne. Kyllingestykkerne brunes i en gryde og krydres med salt og peber. Vin og fond tilsættes og retten snurrer under låg i 20 min.
Kyllingestykkerne tages op og lægges i et fad i en varm ovn, mens rødbederne sauteres i margarine og overhældes med suppen. De koger ved pæn varme i 10 min. Sovsen blendes og smages til med salt og peber. Jævnes evt med maizena.
Retten serveres med ovnbagte skivede kartofler i fad med timian og tør hvidvin.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4965 gange, og udskrevet 87 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider