Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kylling alla marengo

Kylling alla marengo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
2 kg.poulard
500 g.tomater
2 fedhvidløg
 saft af 1 citron
 olie el. smør til stegning
 dl.vand
250 g.champignon
200 g.perleløg
4 kæmperejer
1 spsk.smør
4 æg
1 spsk.smør
1 bdt.glatbladet persille
½ bdt.basilikum
 
 
Opskrift:
Del poularden i 6 - 8 stykker og brun dem i fedtstof i en sauterpande el. stegegryde. Skold, flå og udkern tomaterne. Hak dem groft og kom dem ved kyllingen. Tilsæt vand, hvidløg, salt og peber og lad retten stege 45 min. Rens champignoner og perleløg, og svits svampe og løg i fedtstof i 10 min. Krydr dem med citronsaft, salt og peber. Sauter kæmperejerne i lidt fedtstof med citronsaft og evt. hvidløg. Tag de færdigstegte kyllingestykker op af panden og indkog saucen. Læg fjerkræstykkerne tilbage i saucen, tilsæt svampe og løg, og varm det hele godt igennem. Smelt imens lidt smør på panden, pisk æggene let sammen med en gaffel, hæld det på panden og lad det stivne ved svag varme. Hak persillen. Anret fjerkræragouten på et fad pyntet med rejer, røræg, basilikum og persille.

Server Ristet brød el. flute til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9424 gange,
og udskrevet 168 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu