Poularden koges mør. Afkøles "plukkes i pæne stykker". Farsen røres ikke for fast.
Saucen bages op:
Margarine smeltes, heri kommes melet. Der spædes op med fløde, sherry og evt. bouillon fra kyllingen, til det er en god tyk sauce. Et ildfast fad smøres. Der lægges et lag fars, et lag kylling, et lag rensede delte champignon, et lag fars og øverst dækkes fadet , med udrullede plader af butterdej, der pensles med et sammenpisket æg. Bages midt i ovnen ved 200° i ca. 45-60 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 12918 gange, og udskrevet 211 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider