Indbagt kylling med fars

Indbagt kylling med fars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stk.poulard
 
 Sauce:
¼ literpiskefløde
 margarine
2 spsk.sherry eller cognac
 salt
 peber
 hvedemel
 
 Fars:
500 g.flæskefars
1 stk.lille løg
2 spsk.mel
 salt
 peber
1 stk.æg
 dl.mælk
 
1 bakkechampignon
½ pakkefrossen butterdej
 
Opskrift:
Poularden koges mør. Afkøles "plukkes i pæne stykker". Farsen røres ikke for fast.

Saucen bages op:
Margarine smeltes, heri kommes melet. Der spædes op med fløde, sherry og evt. bouillon fra kyllingen, til det er en god tyk sauce. Et ildfast fad smøres. Der lægges et lag fars, et lag kylling, et lag rensede delte champignon, et lag fars og øverst dækkes fadet, med udrullede plader af butterdej, der pensles med et sammenpisket æg.

Bages midt i ovnen ved 200 grader C. i ca. 45-60 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 14706 gange,
og udskrevet 249 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu