|
1200 | g. | poulard 1200 g. poulard | | | salt salt | | | peber peber | | | olivenolie olivenolie | 2 | store | løg2 store løg | 1 | tsk. | finthakket hvidløg1 tsk. finthakket hvidløg | 3 | små | røde pebre3 små røde pebre | 5 | skiver | kogt skinke5 skiver kogt skinke | 6 | | mellemstore tomater, flået og uden kerner6 mellemstore tomater, flået og uden kerner | 6 | | sorte oliven6 sorte oliven | 6 | | grønne oliven.6 grønne oliven. | | | |
| |
Del kyllingen i otte stykker, og tør dem. Krydr med salt og peber, og steg dem i en gryde i olien,
på alle sider, flyt dem over på et fad.
Skær løg, pebre og skinke i strimler, kom dem og hvidløget ned i fedtstoffet, og lad simre 10 min.
Tilsæt tomater, steg til det er tyktflydende, og vend kyllingestykkerne i, læg låg på gryden,
og steg til de er møre, under svag varme.
Bland oliven i de sidste 3 min. og server fra gryden, evt. med ris, og et godt madbrød.
|