Gourmet kylling
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Indsendt : Red : |
|
|
Gnid kyllingen, ind og udvendig, med salt og peber, bind lårene ind til kroppen.
brun kyllingen i ovnen på 250 gr. i 20 min. på en rist over en bradepande. Skru ned på 200 gr. Hæld det kogende vand i bradepanden, steg i yderligere 40 min. Tag kyllingen ud, fordel nillikerne både for og bag på kyllingen, steg yderligere 15-20 min. med ryggen opad.
Sauce (laves når kyllingen er færdigstegt)
Svits, i lidt smør, indmaden (finthakket) fra kyllingen, tilsæt purèen og en spsk. mel, rør godt. Tilsæt skyen fra bradepanden, samt rødvinen, pisk godt, og kog igennem mindst 10 min. ellers smager det modbydelig af mel, desuden koger rødvinen ind, og giver en bedre smag.
Små kogte ristede kartofler, der er krydret med salt, peber og paprika, -passer fint til.
|
|
Opskriften er vist 16091 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne