Gourmet kylling

Gourmet kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 poulard
5 dl.kogende vand
15 helenilliker
2 spsk.tomatpure
1 dl.rødvin
 salt
 peber
 mel
 
Opskrift:
Gnid kyllingen, ind og udvendig, med salt og peber, bind lårene ind til kroppen. brun kyllingen i ovnen på 250 gr. i 20 min. på en rist over en bradepande. Skru ned på 200 gr. Hæld det kogende vand i bradepanden, steg i yderligere 40 min. Tag kyllingen ud, fordel nillikerne både for og bag på kyllingen, steg yderligere 15-20 min. med ryggen opad. Sauce (laves når kyllingen er færdigstegt) Svits, i lidt smør, indmaden (finthakket) fra kyllingen, tilsæt purèen og en spsk. mel, rør godt. Tilsæt skyen fra bradepanden, samt rødvinen, pisk godt, og kog igennem mindst 10 min. ellers smager det modbydelig af mel, desuden koger rødvinen ind, og giver en bedre smag. Små kogte ristede kartofler, der er krydret med salt, peber og paprika, -passer fint til.





karakterer:
Opskriften er vist 15838 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu