Poulard med estragon og frisk spinat

Poulard med estragon og frisk spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 poulard
 
1 økologisk citron
0.5 bdt.estragon
 salt
 peber
 smør
 
2.5 dl.kyllingebouillon
 maizena
 salt
 peber
 friskhakket estragon
 
500 g.babyspinat
 smør
 
 små nye kartofler
 grønne asparges
 
Opskrift:
Skær 1 økologisk citron i kvarte stykker og prop dem op i poularden sammen med et halvt bundt estragon. Drys indvendigt med salt og peber og luk med en tandstik eller en kødnål.

Gnid poularden med to rundhåndede klatter smør. Læg den i en lille bradepande og steg den i ovnen ved 225 grader C i en times tid. Sæt en bradepande under til skyen.

Sigt skyen over i en lille gryde. Tilsæt 2 ½ dl kyllingebouillon og kog igennem et par minutter. Jævn med maizena og smag til med salt, peber og friskhakket estragon.

Smørsteg ½ kg babyspinat ganske kort ved god varme i en pande. Parter poularden og server med små nye kartofler, grønne asparges og den lune spinat.





karakterer:
Opskriften er vist 7048 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu