Farseret karry-poulard

Farseret karry-poulard, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 poulard
 salt
 peber
 lidt stødt ingefær
 
 Fars:
250 g.hakket kalvekød
1 løg
1 æg
1-2 spsk.rasp
1-2 spsk.hakket persille
 timian
 smør til stegning
2-3 tsk.karry
7.5 dl.bouillon
1-2 røde peberfrugter
2 dl.kaffefløde 9%
 sovsejævner
 
 Tilbehør:
500 g.champignon
400 g.sukkerærter
 løse ris
 
 
Opskrift:
Rens fuglen godt og gnid den ud- og indvendig med salt og peber og en smule stødt ingefær.

Fars:
Rør kødet med revet løg, æg, rasp og persille og smag til med salt, peber og timian. Fyld farsen ind i fuglen og luk med kødnåle og brun den grundigt på alle sider i smør i en stegegryde. Drys med karry under bruningen. Tilsæt bouillon og lad koge under låg ved svagt blus ca. 1 time, til kødet er helt mørt. Vend en gang undervejs. Tilsæt strimlet peberfrugt de sidste 10 min.

Sovs:
Kog stegeskyen op med fløde, jævn med sovsejævner og smag til med karry, salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 6836 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu