Rens fuglen godt og gnid den ud- og indvendig med salt og peber og en smule stødt ingefær.
Fars:
Rør kødet med revet løg, æg , rasp og persille og smag til med salt, peber og timian. Fyld farsen ind i fuglen og luk med kødnåle og brun den grundigt på alle sider i smør i en stegegryde. Drys med karry under bruningen. Tilsæt bouillon og lad koge under låg ved svagt blus ca. 1 time, til kødet er helt mørt. Vend en gang undervejs. Tilsæt strimlet peberfrugt de sidste 10 min.
Sovs:
Kog stegeskyen op med fløde, jævn med sovsejævner og smag til med karry, salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5913 gange, og udskrevet 102 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider