Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kaninschnitzel

Kaninschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - kaninschnitzler

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
2 Kanin schnitzler (udben begge bagben fra en kanin)
1 æg
 rasp
 
 Sauce:
 salt
 peber
1 grønpeber
1 rødpeber
2-3 løg
1.5 dl.vand
1 dl.hønsebouillon
 


Tilbehør:
løse ris
Opskrift:

Bank schnitzlerne flade med en kødhakker, pisk ægget sammen og vend schnitzlerne deri, vend dem derefter i rasp, steg dem i lidt smør på panden til de er møre. Hold schnitzlerne varme.

Skær begge peberne i tern og skær løgene i ringe svits det på en pande i lidt smør, kom vandet og bouillonen ved, krydr med salt og peber.

Serveres med løse ris.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6482 gange,
og udskrevet 85 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu