Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Poulard i Tomatsauce

Poulard i Tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1200 g.poulard
 
4 tomater
1 løg
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 saften af 1 citron
½ kopsmør eller olivenolie
1 tsk.tørret oregano eller
½ tsk.stødt kanel
½ tsk.sukker
1 spsk.friskhakket persille
½ koptør hvidvin.
 
Opskrift:
Poularden parteres i 4 dele, som tørres grundigt med en hårdt opvredet klud. Tomaterne skylles, ridses i kryds, lægges i kogende vand et øjeblik og flås. Bunden skæres af, kernerne presses varsomt ud, og tomaterne skæres i småstykker og pureres i en mixer. Løg og hvidløgsfed pilles og hakkes fint. Kødstykkerne gnides grundigt med salt, peber og citronsaft. Smør eller olivenolie varmes i en lågpande, og kødstykkerne holdes varme. Løget svitese gennemsigtig i stegefedtet, og hvidløgsfeddet svitses med et øjeblik. Tomatpuren tilsættes og krydres med salt og peber, oregano eller kanel samt sukker. Persillen tilsættes. Vinen hældes ved. Saucen smages til igen og kødstykkerne lægges i panden igen. De skal knapt være dækket af tomatsauce. Om nødvendigt spædes med lidt vand. Alt bringes i kog, og retten snurrer for svag varme og under låg i 40-60 min. Serveres med ris eller pasta.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3820 gange,
og udskrevet 100 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu