Poularden parteres i 4 dele, som tørres grundigt med en hårdt opvredet klud. Tomaterne skylles, ridses i kryds, lægges i kogende vand et øjeblik og flås. Bunden skæres af, kernerne presses varsomt ud, og tomaterne skæres i småstykker og pureres i en mixer. Løg og hvidløgsfed pilles og hakkes fint. Kødstykkerne gnides grundigt med salt, peber og citronsaft. Smør eller olivenolie varmes i en lågpande, og kødstykkerne holdes varme. Løget svitese gennemsigtig i stegefedtet, og hvidløgsfeddet svitses med et øjeblik. Tomatpuren tilsættes og krydres med salt og peber, oregano eller kanel samt sukker. Persillen tilsættes. Vinen hældes ved. Saucen smages til igen og kødstykkerne lægges i panden igen. De skal knapt være dækket af tomatsauce. Om nødvendigt spædes med lidt vand. Alt bringes i kog, og retten snurrer for svag varme og under låg i 40-60 min. Serveres med ris eller pasta.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 3975 gange, og udskrevet 103 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider