Poulard i Tomatsauce

Poulard i Tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1200 g.poulard
 
4 tomater
1 løg
1 fedhvidløg
 salt
 peber
1 citron, saften heraf
½ kopsmør eller olivenolie
1 tsk.tørret oregano eller
0.5 tsk.stødt kanel
0.5 tsk.sukker
1 spsk.friskhakket persille
½ koptør hvidvin
 
Opskrift:
Poularden parteres i 4 dele, som tørres grundigt med en hårdt opvredet klud.

Tomaterne skylles, ridses i kryds, lægges i kogende vand et øjeblik og flås. Bunden skæres af, kernerne presses varsomt ud, og tomaterne skæres i småstykker og pureres i en mixer.

Løg og hvidløgsfed pilles og hakkes fint.

Kødstykkerne gnides grundigt med salt, peber og citronsaft. Smør eller olivenolie varmes i en lågpande, og kødstykkerne holdes varme.

Løget svitses gennemsigtig i stegefedtet, og hvidløgsfeddet svitses med et øjeblik. Tomatpureen tilsættes og krydres med salt og peber, oregano eller kanel samt sukker. Persillen tilsættes. Vinen hældes ved.

Saucen smages til igen og kødstykkerne lægges i panden igen. De skal knapt være dækket af tomatsauce. Om nødvendigt spædes med lidt vand. Alt bringes i kog, og retten snurrer for svag varme og under låg i 40-60 min.

Serveres med ris eller pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 5545 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu