Poulard i Tomatsauce
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Indsendt : Red : |
|
|
Poularden parteres i 4 dele, som tørres grundigt med en hårdt opvredet klud.
Tomaterne skylles, ridses i kryds, lægges i kogende vand et øjeblik og flås. Bunden skæres af, kernerne presses varsomt ud, og tomaterne skæres i småstykker og pureres i en mixer. Løg og hvidløgsfed pilles og hakkes fint. Kødstykkerne gnides grundigt med salt, peber og citronsaft. Smør eller olivenolie varmes i en lågpande, og kødstykkerne holdes varme. Løget svitses gennemsigtig i stegefedtet, og hvidløgsfeddet svitses med et øjeblik. Tomatpureen tilsættes og krydres med salt og peber, oregano eller kanel samt sukker. Persillen tilsættes. Vinen hældes ved. Saucen smages til igen og kødstykkerne lægges i panden igen. De skal knapt være dækket af tomatsauce. Om nødvendigt spædes med lidt vand. Alt bringes i kog, og retten snurrer for svag varme og under låg i 40-60 min. Serveres med ris eller pasta. |
|
Opskriften er vist 5545 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne