Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Poussin med persille og hvidløg

Poussin med persille og hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
4 poussiner
8 fedfint hakket hvidløg
1 bdt.bredbladet persille
½ l.hønse eller kalve bouillon
 smør og olivenolie til stegning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Krydr poussinerne indvendigt med salt og peber. Vend hvidløg med fint hakket persille og fordel fyldet i poussinerne. Varm lidt smør og olie i en rummelig gryde og brun poussinerne på alle sider. Tilsæt bouillon og 1 kop vand. Læg låg på gryden og lad det stå og simre i 30 - 40 minutter, alt efter størrelse. Tag poussinerne op og lad dem hvile lunt i 10 minutter. Sigt saucen og kog den igen. Smag den til med salt og peber. Hvis man ønsker det kan saucen evt jævnes lidt.

Server med danske kartofler kogt med dild og en frisk grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (11 stemmer)

Opskriften er vist 20595 gange,
og udskrevet 1138 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Egon Christensen  -  0000-00-00 00:00:00
I stedet for servering med grøn salat er det bedre med en rødbedesalat som følgende: 300 gram kolde, kogte rødbeder skæres i stave. 2 dl piskefløde - 1½ spsk. citronsaft - 1 spsk. revet peberrod - 2 spsk. capers - 1 lille håndfuld korender - salt og peber. --- Bland fløde og citronsaft og lad det stå og blive cremet. Tilsæt peberrod, capers og korender. Smag fløden til med salt og peber. Vend rødbederne i. Voila!